This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

We hebben ons privacybeleid bijgewerkt. Klik hier om de nieuwe versie te zien.

Herbalife in de media. Lees wat anderen zeggen over onze producten, onze zakelijke mogelijkheid en ons bedrijf!

Media contact:
Vragen met betrekking to persgerelateerde zaken?
Onderstaande gegevens zijn uitsluitend voor persgerelateerde zaken.

Tijdens kantooruren:
Communicatiebureau RCA: Jan Van der Cruysse en Karen Sleurs
Telefoon: 011 590 590
Email: herbalife@rca.be


Spotlight op Liftoff™ American Health & Fitness Magazine

Liftoff™, de bruisende energiedrank*, werd in American Health & Fitness in de schijnwerpers gezet. American Health & Fitness is een tijdschrift voor serieuze sporters en weekendsporters dat uitkomt in Noord-Amerika en Canada en is tevens beschikbaar op nieuwsplatformen.


Herbalife vestigt Guinness World Record

Het is officieel! Herbalife werd in 2005 in het Guinness Book of World Records opgenomen voor de grootste conference call ter wereld. In maart 2004 leidde CEO Michael O. Johnson een conference call over ShapeWorks™, waarbij 10.424 Distributeurs en personeel tegelijk met elkaar in verbinding stonden. Het vorige record stond op naam van VS presidentskandidaat Howard Dean toen in 2003 op een van zijn conference calls 3.466 mensen met elkaar in verbinding stonden.


News
HFF in het nieuws

Het Casa Herbalife programma van de Herbalife Family Foundation steunt liefdadigheids organisaties die kinderen in gevaar helpen. Atlanta’s Season magazine besteedde speciale aandacht aan de non-profit organisatie HFF omdat het een ‘Casa Herbalife’ oprichtte in de Atlanta Children’s Shelter. In Direct Selling News verscheen bovendien een gedetailleerd verhaal over de inspanningen van het bedrijf om kinderen in de hele wereld te voorzien van gezonde voeding.


Herbalife NouriFusion™ en Herbal Aloe halen de krantenkoppen

Over de hele wereld verschenen artikelen in tijdschriften over de Herbal Aloe producten en de NouriFusion™ MultiVitamin Basis-huidverzorgingslijn. Enkele van de publicaties zijn verschenen in People En Espanol in de Verenigde Staten, Benefit in Italië en Top Santé in Nederland. Onze huidverzorgingsproducten werden ook ruim onder de aandacht gebracht in vrouwenbladen en modetijdschriften in Azië, onder meer FL, Marie Claire, W, Casa Living, GQ, Luxury en My Wedding.


Herbalife Press Room

* Deze beweringen zijn niet geevalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bestemd voor de diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van welke ziekte dan ook.
© Herbalife International In. Alle rechten voorbehouden. Ieder ander gebruik van beschrijvingen of referenties die deze website bevat, zonder de expliciet geschreven toestemming van
Herbalife International, Inc. is ten strengste verboden.
Herballife is lid van de:
  • NAREDI logo
  • FSE
  • IADSA


nl-BE | 14/11/2018 15:53:59 | NAMP2HLASPX01