Herbalife, onze geschiedenis
Herbalife, onze geschiedenis

Klik hieronder of scroll naar beneden voor de chronologische geschiedenis van Herbalife.

De jaren '80
De jaren '90
2000 en verder...

De jaren '80

1980

Mark Hughes start Herbalife in februari 1980, hij verkoopt het "original" gewichtbeheersingsprogramma vanuit de kofferbak van zijn auto!

1982

Herbalife opent een vestiging in Canada, tientallen andere landen zullen snel volgen. In de tussentijd bedraagt de omzet meer dan 2 miljoen Amerikaanse dollar.

1986

Herbalife wordt verhandeld op de NASDAQ. Jim Rohn start gemotiveerd en geïnspireerd bij en twee nieuwe Formule 1 Proteinedrank smaken worden geïntroduceerd: Chocolade en Aardbei.

1988

Herbalife breidt internationaal snel uit, er vinden wereldwijd vier Extravaganza's plaats, alsmede evenementen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada.

De jaren '90

1992

Er worden 'cutting-edge' producten gelanceerd en de maandelijkse sales stijgt van 3.1 miljoen Amerikaanse dollar tot 21 miljoen Amerikaanse dollar!

1994

Mark Hughes onthult de Herbalife Family Foundation*, een liefdadigheidsinstelling die erop gericht is wereldwijd de toekomst van kinderen te verbeteren.

1996

Herbalife bereikt de mijlpaal van 1 miljard en viert dit met de verhuizing van het hoofdkantoor naar Century City, Californië.

1998

Er worden 19 nieuwe producten gelanceerd tijdens de Amerikaanse Extravaganza in Orlando, Florida, tot grote vreugde van duizenden aanwezigen. Herbalife noteert ook de grootste productie-bonus ooit uitgekeerd, 16 miljoen Amerikaanse dollar!

2000 en verder...

2000

Herbalife viert haar 20ste verjaardag met een verkoopkanaal van meer dan één miljoen onafhankelijke Distributeurs met een aanbod van meer dan 100 producten voor Inwendige en Uitwendige Voeding in meer dan 50 landen.

2003

De omzet van Herbalife bedraagt meer dan 1,8 miljard Amerikaanse dollar en neemt nog steeds toe in 58 landen wereldwijd. Het Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory opent haar deuren, Herbalife's Scientific & Medical Advisory Boards wordt opgericht en nog een aantal baanbrekende producten maken hun debuut!

2004

Herbalife lanceert ShapeWorksT en gaat naar de beurs.

Herbalife brengt het revolutionaire gewichtbeheersingsprogramma ShapeWorksT op de markt met ondersteuning van vooraanstaande wetenschappers op het gebied van gewichtsbeheersing. Het is het grootste corporate initiatief tot nu toe dat de weg plaveit voor ongekend groot succes. Het jaar eindigt met Herbalife's beursgang.

2005

Herbalife's Zilveren Jubileum!

We verbeteren al 25 jaar lang de gezondheid en het geluk van mensen.

Wat zal de toekomst brengen?

De spannende mogelijkheden in de toekomst van Herbalife zijn grenzeloos! Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw leven te veranderen met Herbalife dan kunt u hier klikken voor de feiten over onze toekomst!

*De Herbalife Family Foundation en de Herbalife International Family Foundation zijn aparte juridische entiteiten van Herbalife International, Inc.
Company Image

Al meer dan 25 jaar weerspiegelt de geschiedenis van Herbalife een buitengewoon groot persoonlijk succes. Van het oorspronkelijke doel van onze oprichter Mark Hughes tot de levensveranderende resultaten van onze Distributeurs, deel het bereiken van deze mijlpalen en verander mensenlevens!


© Herbalife International In. Alle rechten voorbehouden. Ieder ander gebruik van beschrijvingen of referenties die deze website bevat, zonder de expliciet geschreven toestemming van
Herbalife International, Inc. is ten strengste verboden.
Herballife is lid van de:
  • NAREDI logo
  • FSE
  • IADSA


nl-BE | 25/10/2020 10:48:48 | Zus2phlsg000001