This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

We hebben ons privacybeleid bijgewerkt. Klik hier om de nieuwe versie te zien.

De werknemers en Distributeurs van Herbalife werken samen om het welzijn van mensen te verbeteren. Zie hier hoe groot de impact is op het leven van mensen.
Community
Herbalife Family Foundation: Casa Herbalife in de wereld

De Herbalife Family Foundation (HFF) breidt haar Casa Herbalife project uit. Dit project is erop gericht kinderen goede voeding te bieden. Momenteel zijn er 35 Casa Herbalife projecten verspreid over de hele wereld:

• Het oorspronkelijke HFF weeshuis in Brazilië dat zijn naam aan het programma gaf
• A Place Called Home in South Central Los Angeles
• Atlanta Children's Shelter
• Associaçao Case Da Criança De Santos in Brazilië
• Aga Children's Home in Boedapest, Hongarije
• NAIM Corporation in Santiago, Chili
• Rumah Bakti Hulu Kelang (RBHK), Maleisië

Met de meeste recente opening in December 2005 is het groeiende momentum van dit Casa Herbalife programma veelbelovend voor meer programma’s in de toekomst. De Herbalife Family Foundation is een 501(C)(3) non-profit organisatie. Via het Casa Herbalife programma gaat HFF-geld naar bestaande organisaties die kinderen gezonde maaltijden verschaffen en soms naar de verbetering van keukens en andere ermee samenhangende voorzieningen.

Officiële HFF website


Hurricane

Herbalife Family Foundation: Hulp na de orkaan

Gesteund door de bijdragen van Distributeurs en werknemers schonk de Herbalife Family Foundation samen met Herbalife ongeveer $400,000 aan het Amerikaanse Rode Kruis om de slachtoffers van de orkanen Katrina, Rita en Stan te helpen. Het Rode Kruis gebruikt donaties om slachtoffers te voorzien van voedselpakketten, onderdak, financiële noodhulp en lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg.


Herbalife Tsunami Appeal

Herbalife Family Foundation: Hulp na de tsunamiramp

Na de tsunami in Zuidoost-Azië en Afrika in december 2004 pleitte Herbalife voor een geldinzameling om de hulpverlening in de getroffen gebieden te steunen.De Herbalife Family Foundation (HFF) is een non-profit organisatie. Door middel van het Casa Herbalife programma geeft de HFF bestaande organisaties die kinderen helpen financiële steun door gezonde maaltijden te bieden, en soms door keukens en gerelateerde faciliteiten te verbeteren.

• Save the Children. Deze organisatie biedt zowel de eerste noodvoorzieningen als ooktegemoetkoming voor de behoeften op lange termijn aan de armste kinderen en families in het getroffen gebied. De organisatie had hulpteams ter plekke in veel van de ergst getroffen gebieden, de Aceh Province in Indonesië inbegrepen. De teamsverschaften brandstof, materiaal voor tijdelijk onderdak en voedsel, vooral voor kinderen onder vijf jaar. Het partnerschap van Herbalife en Save the Children dateert van de eerste HFF donaties in 1999 voor hulp aan Kosovo.

• SOS Children's Villages. SOS was gedurende zes jaar het HFF-centrum in India. Personeelsleden van SOS in Nagapattinum in India, dat zwaar getroffen werd, werkten in tenten om de eerste noden te verschaffen en bijkomende hulpmiddelen in te zetten om kinderen te helpen, van wie velen hun ouders verloren in de tsunami.

© Herbalife International In. Alle rechten voorbehouden. Ieder ander gebruik van beschrijvingen of referenties die deze website bevat, zonder de expliciet geschreven toestemming van
Herbalife International, Inc. is ten strengste verboden.
Herballife is lid van de:
  • NAREDI logo
  • FSE
  • IADSA


nl-BE | 14/11/2018 15:54:03 | NAMP2HLASPX01