This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

We hebben ons privacybeleid bijgewerkt. Klik hier om de nieuwe versie te zien.

Internationale Voedingsadvies Raad

Met als voorzitter Professor David Heber*, houder van een doctorsgraad, streeft de Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB - Nutrition Advisory Board) naar vooruitgang in de voedingskundige wetenschap. De adviesraad bestaat uit wereldwijd gerespecteerde wetenschappers waaronder Nobelprijswinnaar** Louis Ignarro*. Hiermee slaat Herbalife een nieuw pad in op weg naar werelwijd aanzien in de wetenschap.

De verscheidene malen onderscheiden wetenschappers en voedingskundige experts van de NAB leiden onze productonderzoeken en productontwikkelingsprojecten. Hun omvangrijke kennis omtrent de gunstige eigenschappen van producten dient als belangrijke bron van expertise voor het samenstellen van de producten en programma's van Herbalife. Steve Hening houder van een doctorsgraad, is 'Chief Scientific Officer' binnen de NAB.

* De titel van David Heber wordt alleen aangegeven ter identificatie.De universiteit van Californië (UCLA) raadt uit beleidsoogpunt geen specifieke diensten of producten aan.

** De Nobelprijs is een geregistreerd handelsmerk van de Nobelcommissie.


© Herbalife International In. Alle rechten voorbehouden. Ieder ander gebruik van beschrijvingen of referenties die deze website bevat, zonder de expliciet geschreven toestemming van
Herbalife International, Inc. is ten strengste verboden.
Herballife is lid van de:
  • NAREDI logo
  • FSE
  • IADSA


nl-BE | 16/10/2018 20:55:57 | NAMP2HLASPX01